Skrotpriser kobber

Skrotpriser på kobber er en af Aalborg Recycling ApS stærke sider. Vi ved, hvad dit metalskrot er værd. Vi finder en fair pris, som begge parter kan være tilfredse med. Kobber er meget populært som genbrugsmateriale. Hvis man måler på volumen, så er kobber det 3. oftest genbrugte metal på verdensbasis. På førstepladsen og på andenpladsen over genbrugte metaller ligger jern og aluminium. Kontakt os for en konkurrencedygtig pris

Skrotpriser på kobber - når du skal have en konkurrencedygtig pris

Som metalskrot har kobber stor volumen. Det har været muligt at omsmelte og genanvende kobber, samt metaller af kobberlegeringer i hundredevis af år. Kobber er kendt for at være meget strømledende. Nu til dags anvendes rent kobber da også mest til elektronisk udstyr såsom ledninger og kabler. Kobber fra gamle kabler og ledninger er som regel den mest rene og dyre form inden for kobberkvaliteter. Det meste kobber som anvendes til genvinding er denne form. Hos Aalborg Recycling ApS køber vi kobber skrot op i samtlige af dets kvaliteter. Det kan være tagbeklædninger og tagrender, vandrør og kobberlegerede metaller. Det kan være bronze, messing, rødgods og lignende. 

Det er vigtigt, at dit kobberskrot bliver delt op i de rette kategorier, og det har vi stor erfaring i. Samtidig holder vi os ajour på markedets pristendenser, herunder skrotpriser på kobber, så du altid får den optimale pris.

Man kan dele kobberskrot op i flere fraktioner. Et eksempel på dette er raffineringskobber. Der findes også helt nyt kobber, luftledning, kobber med lak, milberry, kabler og el-kobber m.m. Kobbermetallet er kendt for at være et smidigt og blødt materiale i ikke-legeret stand. Det gør, at kobber i denne tilstand er nemt at forme. 

Aalborg Recycling ApS kontrollerer altid, om kobberets farve faktisk er ægte – altså det ikke handler om emner, som kobberbelagt på overfladen. Skal du have skrotpriser kobber – så kontakt Aalborg Recycling ApS

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Har du noget skrot du gerne vil have afhentet er du altid velkommen til at kontakte os for at få en pris eller et godt tilbud.

Aalborg Recycling

Kontakt os
Mineralvej 27, 9000 Aalborg
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-15.00
Kl. 08.00-12.00
Lukket
Vi er ISO 14001 certificerede, hvilket vidner om vores dedikation til miljøledelse og bæredygtige praksisser.