Om Aalborg Recycling

Aalborg Recycling

Aalborg Recycling ApS blev stiftet i 2016 og er en familieejet virksomhed ejet af Henrik Jørgensen og hans far Ole Jørgensen.
Det er et søsterselskab til Jørgensens Total Entreprise ApS. Jørgensens Total Entreprise ApS arbejder og har mange års erfaring med nedbrydning, jordsortering, klipning af skrot med mobile næbsakse m.m.

Aalborg Recycling er en af Danmarks førende indenfor genvinding af jern- og metalskrot og råder i dag over en skrotplads på ca 20.000 m2 på Mineralvej i Aalborg, en havneplads til afskibning af jernskrot på Gasværksvej i Aalborg. Vi er i alt 10 medarbejdere.

Vores kerne forretningsområde er køb og salg af jern- og metalskrot, hvor vi har et stort netværk af afsætningskanaler der er med til at sikre at vi altid er konkurrencedygtige på prisen.

Vi producerer, forædler og sorterer selv jern- og metalskrot til færdigvarer som kan afsættes direkte til jern- og metalværker ude i verden.

Vi råder over 4 lastbiler med 2 kranbiler, 1 container forvogn/hænger bil og 1 trækker med badekar og blokvogn. Vi kan således håndtere de fleste typer af transport af skrot, maskiner m.m.

Vores vision er at fremtræde som en seriøs samarbejdspartner med fokus på konkurrencedygtige priser, et højt serviceniveau, professionel rådgivning og en løsningsorienteret tilgang til vore kunder.

Vi har et omfattende containerprogram og kan lave skræddersyede genvindingsløsninger til alle der genererer jern- og metalskrot. Vi handler med og servicerer alle typer kunder lige fra private til industri, håndværkere, vognmænd, kommuner og affaldsselskaber, affaldsbehandlere o.s.v. Alle er velkomne hos Aalborg Recycling og intet er for stort eller småt.

Vi er ISO 14001 certificeret og vi har altid stor fokus på miljørigtig og bæredygtig håndtering af skrot lige så vel som vi har stort fokus på og bidrager til den grønne omstilling, cirkulær økonomi og CO2 nedbringelse.

Aalborg Recycling Nibe

I december 2022 overtog Aalborg Recycling Nibe Produktforretning efter Erik og Jane Dahl.
Nibe Produktforretning var i mange år ejet og drevet af Erik og Jane Dahl. Nibe Produktforretning havde i mange år været en loyal og trofast samarbejdspartner til Aalborg Recycling og da Erik og Jane i et stykke tid gerne ville have solgt forretningen syntes de at Aalborg Recycling var det naturlige valg til at overtage. Samtidig syntes vi også at forretningen passede godt ind i vores koncept, både forretningsmæssigt og geografisk. Derfor var det også en stor fornøjelse at vi kunne blive enige om en handel på god gammeldags Nordjysk manér.

Desværre nåede Erik Dahl ikke selv at opleve overdragelsen, da han efter kort tids sygdom gik bort d. 20. november 2022.

Aalborg Recycling overtog pladsen, containere og lastbilen. Også 2 af medarbejderne fra det gamle Nibe Produktforretning er fulgt med over i Aalborg Recycling, Jane Dahl og chaufføren på lastbilen, Kurt Jeppesen.

Vi valgte efter kort tid at skifte navnet fra Nibe Produktforretning til Aalborg Recycling så vi har samme navn i de 2 forretninger. Den fysiske plads i Nibe er lukket da det ikke giver mening for os at drive 2 pladser så tæt på hinanden.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Skal du f.eks. bruge en pris på skrot, et tilbud på afhentning af skrot, rådgivning omkring skrot eller lignende så brug kontakt formularen her eller kontakt en af vores medarbejdere direkte.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Aalborg Recycling

Kontakt os
Mineralvej 27, 9000 Aalborg
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-15.00
Kl. 08.00-12.00
Lukket
Vi er ISO 14001 certificerede, hvilket vidner om vores dedikation til miljøledelse og bæredygtige praksisser.