Skrothandler med stor erfaring

Skal du bruge en skrothandler eller en ophugger? Så kan du trygt vælge Aalborg Recycling ApS, der en moderne traditionel skrothandler. Vi gør vores bedste for at give dig de bedste skrotpriser, så kontakt os bare. Vi er nordjyske og lokale, men samtidig også nationale og dækker hele Danmark. Aalborg Recycling ApS beskæftiger sig med traditionel jernhandel, skrothandel og produkthandel. Det kan fx være jern fra gamle stalde, som er revet ned eller andre bygninger. Det kan også være gamle produktionsanlæg og lignende. 

Kommer du fra en virksomhed, hvor I løbende har metalaffald, som I gerne vil have skrottet. Så kan I med fordel kontakte os og få lavet en fremtidig aftale.

Skal du bruge en skrothandel - Aalborg Recycling er den seriøse skrothandler

Hos Aalborg Recycling ApS hjælper vi dig af med skrot. Vi ligger stor vægt på at kunne tilbyde dig konkurrencedygtige priser på jernskrot og andre metalpriser generelt m.m.. Har du behov for at få skrot afhentet – så kontakt os for en aftale.

Miljøet er vigtigt for Aalborg Recycling ApS. Vi har stor fokus på at alle gældende lovkrav overholdes til punkt og prikke. Du vil som kunde derfor opleve, at vi ikke går på kompromis med gældende love og regler.

Vores kunder er privatkunder og erhvervskunder, som vi hjælper af med deres jernskrot eller andet metalskrot. Hos Aalborg Recycling ApS prøver vi at være så fleksible som muligt, så det er nemt at være kunde hos os. Er du privat kunde, kan du kigge forbi vores skrotplads på Mineralvej 27, 9220 Aalborg Ø med alt fra aluminiumsdåser fra sodavand til alle andre former for skrot.

Som skrothandler bortskaffer vi også elektronikskrot. Genanvendelse af elektronisk udstyr bliver ikke mindre de kommende år. Derfor er det også et vigtigt område for os. I dag bliver et elektronisk produkt udskiftet og ikke repareret. Sammenholdt med den stigende mængde elektronik i hjemmet og på arbejdspladserne, oplever samfundet en større og større belastning – Det hjælper Aalborg Recycling ApS med at mindske ved på forsvarlig vis at sikre at skrottet genanvendes mest muligt. Nogle elektriske apparater er let genanvendelige og andre ikke så lette. Skrotværdien kan ofte være ret høj, da flere af disse elektroniske produkters råvarer er indeholder meget dyrebare metaller som guld, sølv, palladium med mere. 

Hos Aalborg Recycling ApS ligger vi stor vægt på at være den professionelle og seriøse skrothandler for dig som erhvervsvirksomhed eller privatperson. Konkurrencedygtige priser og god service er nøgleord for os.

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Har du noget skrot du gerne vil have afhentet er du altid velkommen til at kontakte os for at få en pris eller et godt tilbud.

Aalborg Recycling

Kontakt os
Mineralvej 27, 9000 Aalborg
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-15.00
Kl. 08.00-12.00
Lukket
Vi er ISO 14001 certificerede, hvilket vidner om vores dedikation til miljøledelse og bæredygtige praksisser.