Nedbrydning af bygninger

Aalborg Recycling ApS kan rådgive dig om nedbrydning af hus eller produktionsanlæg. Vi har stor erfaring i at nedbryde bygninger og at løse skæreopgaver. Du kan vælge at bestille totalløsninger hos Aalborg Recycling ApS, for vi gør det nemt for dig. Vores medarbejdere er vant til at løse både store og mindre nedbrydnings- og skæreopgaver med vores moderne udstyr og maskiner.

Nedrivning af hus - stor erfaring og gode priser

Aalborg Recycling ApS nedbryder blandt andet olietanke og tankanlæg, produktionsanlæg, stålkonstruktioner m.m. Samtidig nedtager vi også kraner. Aalborg Recycling ApS løser alle former for nedbrydningsopgaver som nedrivning af hus. 

Hos Aalborg Recycling ApS er sikkerheden altid i top, og vi har overblikket for dig. Når du vælger os til din nedbrydning, får du en sikker nedbrydning. Samtidig har Aalborg Recycling ApS stor håndværksmæssig viden, samt viden om miljømæssige aspekter m.m. Aalborg Recycling ApS råder over en maskinpark med mange moderne maskiner, som optimerer vores arbejde til glæde for vores kunder. Til indvendig nedbrydning skal vores maskiner kunne fungere under snævre pladsforhold. Vi overholder alle regler og love i forhold til giftige udstødningsgasser, så vores medarbejdere er sikret et godt arbejdsmiljø. Ved behov bruger vi også fjernbetjente robotter, samt eldrevet materiel alt efter de aktuelle forhold på stedet.

Aalborg Recycling ApS kan også demontere industriejendomme og fabriksanlæg, klare totalnedbrydning af siloer samt broer. Vi rydder også op efter storm, brand m.m. Med os er du sikret bortskaffelse af dine materialer på miljørigtig og lovlig vis. Vi sørger ligeledes for at sikre at understøttelser og afstivninger giver et bedst muligt arbejdsmiljø for vores ansatte, således sikkerheden er i top.

Kontakt os gerne både hvis du er erhverv eller er en privat for nedrivning af hus eller lignende. Jørgensens Totalentreprise er et søsterselskab til Aalborg Recycling ApS og vi samarbejder tæt om alle nedbrydningsopgaver. 

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Har du noget skrot du gerne vil have afhentet er du altid velkommen til at kontakte os for at få en pris eller et godt tilbud.

Aalborg Recycling

Kontakt os
Mineralvej 27, 9000 Aalborg
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-15.00
Kl. 08.00-12.00
Lukket
Vi er ISO 14001 certificerede, hvilket vidner om vores dedikation til miljøledelse og bæredygtige praksisser.