Metalskrot, metalpriser

Har din virksomhed metalskrot enten jævnligt eller blot engang imellem, så kan Aalborg Recycling ApS hjælpe dig. Hos Aalborg Recycling ApS får du skræddersyede løsninger tilpasset dine behov som erhvervskunde. Er du privatkunde er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os i forhold til metalskrot. Bor du i nærheden af Aalborg, kan du måske selv komme forbi vores plads på Mineralvej 27 i Aalborg med dit skrot.

Har du metalskrot kan du få skræddersyede løsninger

Aalborg Recycling ApS er af den opfattelse, at løsninger skal tilpasses vores kunders individuelle behov. Kassetænkning og løsninger, der passer til alle, er ikke altid den bedste plan. Vi er kendt for vores fleksibilitet, så vi kan matche vores kunders skiftende behov. Vi beskæftiger os med jernskrot, metalskrot m.m., og råder over moderne opsamlingssystemer og maskineri. Vi gør det let og enkelt for erhvervskunder uanset branche og har samtidig også plads til private.

Når det gælder genvinding af metalskrot, så hører Aalborg Recycling ApS med til de mest miljøbevidste. Vi har også nogle af de mest effektive afsætningskanaler på markedet til glæde for vores kunder. 

Aalborg Recycling ApS blev stiftet tilbage i 2016. Aalborg Recycling ApS er ejet af Henrik Jørgensen, og er et søsterselskab til Jørgensen’s Totalentreprise ApS. Vi går op i vores arbejde, og har fingeren på pulsen. Derfor er vi også en af landets førende virksomheder, når det gælder genvinding af jern- og metal skrot, nedbrydning, skærearbejde og klippeopgaver. Du finder Aalborg Recycling ApS og vores skrotplads på Mineralvej 27, 9220 Aalborg Øst. Vi har en praktisk beliggenhed lige ved motorvejen. Det betyder at vi er nemme at komme hen til fra alle dele af Nordjylland. Jørgensens Totalentreprise er et søsterselskab til Aalborg Recycling ApS

Aalborg Recycling ApS køber og sælger alle former for jern- og metalskrot på vores skrotplads i Aalborg Øst. Vi sørger for, at alt selvfølgelig bliver vejet på en verificeret vægt. Du kan aflevere dit skrot sorteret eller usorteret. Dagligt håndterer vi fx metalskrot: fx pladeklip, udstansninger, kasserede maskindele og VVS-artikler, kabler, gamle vejskilte, dåser. luftledninger m.m.

Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed med en professionel løsning, der er tilpasset jeres behov.

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Har du noget skrot du gerne vil have afhentet er du altid velkommen til at kontakte os for at få en pris eller et godt tilbud.

Aalborg Recycling

Kontakt os
Mineralvej 27, 9000 Aalborg
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-15.00
Kl. 08.00-12.00
Lukket
Vi er ISO 14001 certificerede, hvilket vidner om vores dedikation til miljøledelse og bæredygtige praksisser.