Kabelskrot

Skal du have bortskaffet dit gamle kabelskrot, kobber og lignende, så kontakt Aalborg Recycling ApS. Så er du samtidig også sikker på, at alle regler bliver overholdt. Aalborg Recycling ApS hjælper dig af med dit skrot. Aalborg Recycling ApS klarer også at bortskaffe blandet skrot. Det kan være kabler, som er med aluminiumsledere, kobberledere og blandede kabler med stik. Kontakt os HER

Kabelskrot klarer vi let for dig

Det blandede skrot er eksempelvis kabler, der er blevet kasserede eller udskiftede fra installationer eller elektronisk udstyr. Vores kunders blandede kabelskrot kommer ofte fra el-installatører, men også fra produktionsvirksomheder plus telekommunikationsbranchen. Det kan være søkabel, plastkabel og jordkabel. Det kan også komme fra kommunale genbrugsstationer- og pladser.

Hos Aalborg Recycling ApS er vi eksperter i behandlingen og/eller oparbejdningen af kabelskrot. Hos Aalborg Recycling ApS bliver alle kablerne opbevaret samt oparbejdet under tag og ikke i det fri. Vi opbevarer de oliekølede kabler i olietætte containere. De neddeles på nogle specialindrettede oliekar, som er indendørs. Som du sikkert ved, finder der forskellige kabeltyper. Det er eksempelvis jernarmerede jordkabler, som de klassificeres som værende farligt affald. Det kan også være oliekølede kabler, som også er farligt affald. Aalborg Recycling ApS kan også opkøbe plastkabler til granulering. 

Aalborg Recycling ApS arbejder med alle former for kabelskrot. Vi har stor ekspertise i at losse kabler, Vores kunder kan bestille totalløsninger på området. Vi kan losse, samt klippe f.eks. søkabler fra et kabelskib direkte. Bagefter kan Aalborg Recycling ApS fragte alt sammen væk fra kajen. Vi oparbejder det resterende på vores anlæg, som er godkendt til formålet. Derfor kan vi tilbyde vores kunder en hurtig losning af skibet. Dette gør, at skibet kan komme fra kaj igen hurtigt.

Hvis du ønsker, at Aalborg Recycling ApS afhenter dit kabelskrot på kajen, er dette også muligt. I så fald neddeler Aalborg Recycling ApS skrottet med en saks, før dit skrot bliver transporteret til oparbejdning på Aalborg Recycling ApS’ anlæg.

Hos Aalborg Recycling ApS er vi fleksible, og vi tager i mod og køber alle former for kabler – både store og små mængder kabelskrot.

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Har du noget skrot du gerne vil have afhentet er du altid velkommen til at kontakte os for at få en pris eller et godt tilbud.

Aalborg Recycling

Kontakt os
Mineralvej 27, 9000 Aalborg
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-15.00
Kl. 08.00-12.00
Lukket
Vi er ISO 14001 certificerede, hvilket vidner om vores dedikation til miljøledelse og bæredygtige praksisser.