Skrotpriser jern

Der kan være flere grunde til, at du er havnet på Aalborg Recycling ApS’ hjemmeside. For det første er Aalborg Recycling ApS eksperter i ”skrotpriser jern, jernpriser kg, jernskrot priser” o.lign. Med Aalborg Recycling ApS får du en professionel partner, som genvinder dine materialer miljørigtigt og optimalt. Vi har dine bedste interesser for øje, så du får en konkurrencedygtig betaling for dine skrotmaterialer.

Skrotpriser jern - her gives den rigtige pris

Aalborg Recycling ApS samler, forædler samt genvinder alle former for jernskrot og metalskrot. Af hensyn til effektiv sortering kan vi tilbyde en lang række af udstyr og maskineri. Du kan også aftale regelmæssig levering/afhentning med os. Vi giver samtidig en sikker og miljørigtig håndtering samt 

Jernskrot er godt egnet til genvinding, og det kan genvindes i det uendelige. Aalborg Recycling ApS kontrollerer dit skrot. Så kan det sorteres samt bearbejdes, så det opfylder stål- og metalværkernes krav til kvalitet og indkøb. Bagefter bliver skrotmaterialerne forberedt til at blive leveret til vores kunder. Metalværkerne kan herefter fremstille nye produkter, så skrotmaterialerne kan bruges i nye produkter.

Aalborg Recycling ApS råder over faste kanaler, så vi kan videresælge råvarerne på verdensmarkedet. Aalborg Recycling ApS vægter bæredygtighed højt og har fokus på miljøet samtidig med din “skrotpriser jern” skal være bedst mulig. Vi passer på miljøet ved, affald og skrot bliver indsamlet, så det bliver omdannet til nye råvarer.

Metallet jern bruges til at producere stål. Jern bliver forædlet i stål- og smelteværker, og her valses jernet til tyndplader til køretøjer. Jernet bliver også lavet til bjælker samt rør, der anvendes i broer m.m. Når man taler om rustfrit stål, så er det et robust materiale. Stål kan holde til krævende miljøer såsom rør i industriløsninger og som materialer i vaskemaskiner.

Der hersker i jævnligt usikre prisudsving i skrotpriser jern. Kontakt os – så kan oplyse dig om metalprisen. Den afhænger af metallets kvalitet, håndtering, mængde og transportafstand. Der findes meget jernskrot i de europæiske lande. Der investeres derfor i anlæg, teknologi m.m. af hensyn til at optimere forædlingen af materialer. Der bliver også større krav til kontrol af skrotmaterialerne. For slutforbrugeren er både jernskrot og metalskrot en populær råvare. Kvalitetssikring og levering bliver mere og mere vigtigt, som tiden går.

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Har du noget skrot du gerne vil have afhentet er du altid velkommen til at kontakte os for at få en pris eller et godt tilbud.

Aalborg Recycling

Kontakt os
Mineralvej 27, 9000 Aalborg
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-15.00
Kl. 08.00-12.00
Lukket
Vi er ISO 14001 certificerede, hvilket vidner om vores dedikation til miljøledelse og bæredygtige praksisser.