Skrotpriser messing

Skrotpriser på messing – Få en god pris på dit skrot hos Aalborg Recycling ApS. Som skrothandler håndterer vi dit messingskrot forsvarligt og efter gældende miljømæssige regler samt -lovgivning. Når det kommer til skrot, er der flere og flere materialer, som bliver skrottet. Det kan godt betale sig for dig at skrotte dine materialer. Du får nemlig betaling for dit skrot. Kontakt os, så skal vi fortælle dig, hvilke materialer der kan skrottes. Samtidig er du sikret, at materialerne bliver håndteret korrekt. 

Skrotpriser på messing - Få en konkurrencedygtig pris

Et skrotmateriale kan for eksempel være messing, som er et blandingsmateriale – altså en legering. En legering betyder blot, at der er tale om en blanding af to grundstofmaterialer (zink og kobber). Messing er dog ikke det materiale, som der skrottes mest af. Messing kan ikke hærdes, og ødelægges ikke, hvis det afkøles eller opvarmes en smule. Det er godt at genbruge.

Tidligere var messing kendt som guld-alternativ, og det blev kaldt for fattigmandsguld. Messing er ganske flot med sin varme glød. Messing anvendes i høj grad til musikinstrumenter såsom tubaer m.m. Messingets overflade har et skinnende skær, som er meget flot. 

Når man vælger at skrotte, så passer man på miljøet, fordi skrottet ikke får lov at ligge at flyde. Skrot gerne dit messing skrot hos Aalborg Recycling ApS. Vi giver dig fornuftige og fair skrotpriser på messing. Så kan du få ryddet op i din garage eller på lageret. Er din volumen stor kan du kontakt os for at arrangere afhentning af dit skrot, hvis du ikke selv indleverer det til os. Når du kun har en lille mængde messing, skal du selv indlevere det til Aalborg Recycling ApS på Mineralvej 27 i Aalborg.

Kontakt os også gerne og få en uforpligtende snak om et vedvarende samarbejde. Vi nyder at rådgive virksomheder.  

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Har du noget skrot du gerne vil have afhentet er du altid velkommen til at kontakte os for at få en pris eller et godt tilbud.

Aalborg Recycling

Kontakt os
Mineralvej 27, 9000 Aalborg
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-15.00
Kl. 08.00-12.00
Lukket
Vi er ISO 14001 certificerede, hvilket vidner om vores dedikation til miljøledelse og bæredygtige praksisser.