Om Aalborg Recycling - Nibe

Afdeling Nibe

I december 2022 overtog Aalborg Recycling Nibe Produktforretning efter Erik og Jane Dahl.
Nibe Produktforretning var i mange år ejet og drevet af Erik og Jane Dahl. Nibe Produktforretning havde i mange år været en loyal og trofast samarbejdspartner til Aalborg Recycling og da Erik og Jane i et stykke tid gerne ville have solgt forretningen syntes de at Aalborg Recycling var det naturlige valg til at overtage. Samtidig syntes vi også at forretningen passede godt ind i vores koncept, både forretningsmæssigt og geografisk. Derfor var det også en stor fornøjelse at vi kunne blive enige om en handel på god gammeldags Nordjysk manér.

Desværre nåede Erik Dahl ikke selv at opleve overdragelsen, da han efter kort tids sygdom gik bort d. 20. november 2022.

Aalborg Recycling overtog pladsen, containere og lastbilen. Også de fleste af medarbejderne er fulgt med. Jane Dahl er daglig leder af pladsen og chaufføren på lastbilen, Kurt Jeppesen er også stadig den samme.

Vi valgte efter kort tid at skifte navnet fra Nibe Produktforretning til Aalborg Recycling Nibe så vi har samme navn på begge pladser og begge betragtes som én virksomhed med 2 afdelinger.

Konceptet på pladsen er naturligvis det samme som vi altid har haft i Aalborg Recycling med fokus på glade og tilfredse kunder med konkurrencedygtige priser, højt service niveau og en seriøs samarbejdspartner til både erhverv og private.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Skal du f.eks. bruge en pris på skrot, et tilbud på afhentning af skrot, rådgivning omkring skrot eller lignende så brug kontakt formularen her eller kontakt en af vores medarbejdere direkte.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Aalborg Afdeling

Kontakt os
Mineralvej 27, 9000 Aalborg
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-15.00
Kl. 08.00-12.00
Lukket

Nibe Afdeling

Kontakt os
Aalborgvej 55, 9240 Nibe
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag & søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-14.00
Lukket
Vi er ISO 14001 certificerede, hvilket vidner om vores dedikation til miljøledelse og bæredygtige praksisser.