Om Aalborg Recycling

Afdeling Aalborg

Aalborg Recycling ApS blev stiftet i 2016 og er en familieejet virksomhed ejet af Henrik Jørgensen og hans far Ole Jørgensen.
Det er et søsterselskab til Jørgensens Total Entreprise ApS. Jørgensens Total Entreprise ApS arbejder og har mange års erfaring med nedbrydning, jordsortering, klipning af skrot med mobile næbsakse m.m.

Aalborg Recycling er en af Danmarks førende indenfor genvinding af jern- og metalskrot og råder i dag over en skrotplads på ca 20.000 m2 på Mineralvej i Aalborg, en havneplads til afskibning af jernskrot på Gasværksvej i Aalborg samt en skrotplads på Aalborgvej i Nibe. Vi er i alt 12 medarbejdere fordelt på de 2 skrotpladser.

Vores kerne forretningsområde er køb og salg af jern- og metalskrot, hvor vi har et stort netværk af afsætningskanaler der er med til at sikre at vi altid er konkurrencedygtige på prisen.

Vi producerer, forædler og sorterer selv jern- og metalskrot til færdigvarer som kan afsættes direkte til jern- og metalværker ude i verden.

Vi råder over 4 lastbiler med 2 kranbiler, 1 container forvogn/hænger bil og 1 trækker med badekar og blokvogn. Vi kan således håndtere de fleste typer af transport af skrot, maskiner m.m.

Vores vision er at fremtræde som en seriøs samarbejdspartner med fokus på konkurrencedygtige priser, et højt serviceniveau, professionel rådgivning og en løsningsorienteret tilgang til vore kunder.

Vi har et omfattende containerprogram og kan lave skræddersyede genvindingsløsninger til alle der genererer jern- og metalskrot. Vi handler med og servicerer alle typer kunder lige fra private til industri, håndværkere, vognmænd, kommuner og affaldsselskaber, affaldsbehandlere o.s.v. Alle er velkomne hos Aalborg Recycling og intet er for stort eller småt.

Begge vore skrotpladser er ISO 14001 certificeret og vi har altid stor fokus på miljørigtig og bæredygtig håndtering af skrot lige så vel som vi har stort fokus på og bidrager til den grønne omstilling, cirkulær økonomi og CO2 nedbringelse.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Skal du f.eks. bruge en pris på skrot, et tilbud på afhentning af skrot, rådgivning omkring skrot eller lignende så brug kontakt formularen her eller kontakt en af vores medarbejdere direkte.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Aalborg Afdeling

Kontakt os
Mineralvej 27, 9000 Aalborg
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-15.00
Kl. 08.00-12.00
Lukket

Nibe Afdeling

Kontakt os
Aalborgvej 55, 9240 Nibe
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag & søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-14.00
Lukket
Vi er ISO 14001 certificerede, hvilket vidner om vores dedikation til miljøledelse og bæredygtige praksisser.