Elektronikskrot Genanvendelse - Aalborg Recycling ApS

Velkommen til Aalborg Recycling ApS, dit lokale og pålidelige valg til genanvendelse af elektronikskrot. Med mange års erfaring inden for genanvendelsesindustrien. Vi er stolte over at kunne tilbyde en omfattende service til alle i Aalborg og omkringliggende områder.

Elektronikskrot er en stor udfordring i det moderne samfund. Fra udtjente mobiltelefoner og computere til forældede køleskabe og fjernsyn. Elektronikskrot udgør en betydelig mængde af vores affald. Men hvad sker der, når disse enheder ikke længere er i brug? Aalborg Recycling ApS har løsningen. Vi er eksperter i elektronikskrot, og vi er her for at hjælpe dig med at behandle dit affald på en miljøvenlig og bæredygtig måde.

Vores dedikerede team har dygtigheden og know-how til korrekt at håndtere, sortere og genanvende dit elektronikskrot. Vi ved, at elektronik indeholder værdifulde ressourcer, som kobber, sølv, guld og sjældne jordarter, som kan være skadelige for miljøet, hvis de ender på lossepladsen. Vores mission er at sørge for, at disse ressourcer genindvindes effektivt og sikkert, og at skadelige stoffer håndteres korrekt.

Hos Aalborg Recycling ApS tilbyder vi en række tjenester til at hjælpe med dit elektronikskrot.

Vi tilbyder afhentning af elektronikskrot direkte fra din dør, uanset om du er en virksomhed eller privatperson. Vi sørger for sikker destruktion af data, så du kan være sikker på, at dine personlige oplysninger forbliver beskyttet. Vores moderne faciliteter tillader os at adskille og genanvende de forskellige materialer i dit elektronikskrot, og vi leverer detaljeret dokumentation for at bekræfte vores bæredygtige praksis.

Ved at vælge Aalborg Recycling ApS til at håndtere dit elektronikskrot, bliver du en del af løsningen for vores planets fremtid. Vi er stolte over at kunne bidrage til en grønnere og mere bæredygtig verden, og vi vil gerne have dig med på rejsen.

Har du brug for hjælp til dit elektronikskrot? Kontakt Aalborg Recycling ApS i dag på tlf.: 98 13 31 00. Vi er her for at hjælpe og rådgive dig om den bedste løsning for dit elektronikskrot. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Har du noget skrot du gerne vil have afhentet er du altid velkommen til at kontakte os for at få en pris eller et godt tilbud.

Aalborg Recycling

Kontakt os
Mineralvej 27, 9000 Aalborg
CVR nr.: 37548243
Åbningstider
Mandag - torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kl. 07.00-16.00
Kl. 07.00-15.00
Kl. 08.00-12.00
Lukket
Vi er ISO 14001 certificerede, hvilket vidner om vores dedikation til miljøledelse og bæredygtige praksisser.